Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Sven O. Sjöstedt - 3 januari 2010 23:21

I dag har det varit en kall dag igen. När vi steg upp var det -28C. Under dagen har det värmts upp till runt-15C. Det har varit helklart och soligt, men en sol som metereologerna kallar "Artic sun". Det betyder att den bara lyst upp, men inte värmt upp.

 

Hudpromenaderna har blivit korta och båda hundarna har haft sina rockar på sig. Francesca tycks inte ha något emot att ha rocken på sig. Som honhund tycker hon kanske om att klä upp sig. Franciscus däremot vill inte ha rocken på sig. Han ruskar på sig och skakar på  sig. Det goda det har med sig är att han håller värmen genom att röra sig så frenetiskt.

 

Nya datorn tycks fungera rätt bra. Vi har ännu inte lyckats koppla in vår scanner till den och kommer kanske aldrig att kunna det heller. Vi får nämligen ett felmeddelande som säger att datorns operativa system inte accepteras av scannern. Datorn har det nya Windows 7 och scannern är köpt får något år sedan, så det är möjligt att vi måste gå ut och köpa en ny scanner igen. Det är inte många år sedan vi köpte den vi har nu, men med den rasande fart som datortekniken utvecklas blir saker gamla fort.

 

Vi har kollat Fritjofs blodsockervärde ett par gånger i dag. Man gör det genom att sticka katten i örat, så det kommer en blodsdroppe som man tar på en mätsticka som förs in i en liten läsare och så får man värdet. Värdet ligger inom det tillåtna så vi fortsätter med samma dosering på insulinsputorna som vi ger honom två gånger om dagen tills vidare. 

 

Det har med andra ord inte hänt något spännande här i dag, och det är kanske lika bra det.

 

As ever

Sven

 

 

Presentation

Gästbok

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards